Tem

Bu muhteşem başarıyı yakalayan öğrencilerimi, ailelerini; bu güzel tabloyu sağlayan öğretmenlerimi, idaremi gönülden kutluyorum.

Ali Fuat GÜNEY

Okul Müdürü

Tem

NASA'nın Bilim Dergisi'nde makalesi yayınlanan öğrencimiz Klaris GÜL ve danışman öğretmeni Esen Najim'i kutluyoruz. Öğrencimiz Eyüboğlu Koleji'nin düzenlediği İngilizce Bilimsel Makale Yarışmasında derece almıştı.

Makaleye buradan ulaşabilirsiniz.

Tem

Kadıköy Anadolu Lisesi Hazırlık öğrencileri öğretmenleri eşliğinde İngiltere'de Dil Eğitimi programına katıldılar. 22 Öğrencimiz 3 öğretmen eşliğinde 2 ya da 3 haftalık programlarla hem dil eğitimlerini pekiştiriyor hem de kültürel gezi yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Haz

Bu sene 7.'si gerçekleştirilen KAL Model Birleşmiş Devletler Konferans'ı, 17 Haziran tarihinde Halide Ceylan'ın (Birleşmiş milletler turkiye koordinatorü) katılımıyla Kadıköy Anadolu Lisesi 'nde başladı.4 gün boyunca  Türkiye'nin çeşitli illerinden ve dünyanın dört bir yanından gelen 295 katılımcı, 10 farklı komitede World of Colours ana başlığı çerçevesinde dünyanın  öne çıkan sorunlarına çözümler üretmeye çalışacak. Gençlerimiz geleceğin dünyasında söz sahibi olmaya aday...

Haz

14 Haziran Cuma günü öğrencilere karneleri dağıtıldıkran sonra kapanış töreni yapıldı. Okul Müdürümüz sayın Ali Fuat GÜNEY törende yaptıpı konuşmada hep beraber yoğun bir dönem geçirdiklerini ve birçok başarıya imza attıklarını söyledi. Katkıda buluna herkese teşekkür etti. Törende her sınıf seviyesinde ilk üçe giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.