Kal Girişimcilik Kulubu İnovasyon ve Yaratıcılık Gunu

KAL Girişimcilik Kulübü olarak bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz İnovasyon ve Yaratıcılık Günü, inovatif fikir üretme formatında, girişimcilik alanında öncü olan Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecektir. Farklı okulların öğrencilerinden oluşan gruplara Türkiye’de ve uluslararası platformlarda fark yaratan Koff Animation, Codela, Taglist, Ceotudent, Tarlamvar, Stubridge, Hepipet gibi 12 start-up mentorluk edecektir.
Henüz çok yeni olan bu girişimler takımlarla yaşadığı problemleri paylaşacak, takımlar bu problemlere inovatif çözümler getirecektir. Böylece katılımcılar start-up süreci, Türkiye’de girişimci olmak vb. birçok konuda bilgi edinme fırsatı kazanacaktir. Gün boyunca projelerini geliştiren takımlar, günün sonunda jürilere sunum yapacak ve en iyi fikir seçilecektir.

Sıcak yatağınızdan kalkıp gelmek zor gelir diye UBER, etkinliğin tadını çıkarken acıkırsınız diye Dominos ve Arbella destekçimiz oldular.
Girişimcilikle uğraşan uğraşmayan, bizimle fark yaratmak isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız!

KAL Girişimcilik Kulübü Ailesi
Hemen başvurun ve sizde bu keyifli etkinligin bir parçası olun!

06-01-201806-01-2018

Yayın: 06.01.2018 - Güncelleme: 06.01.2018 00:25 - Görüntülenme: 154