KAL TÜBİTAK BİYOLOJİ OLİMPİYATLARINDA 3 ÖĞRENCİMİZ BİRİNCİ AŞAMAYI GEÇTİ.

KAL biz inaniyoruz hedef koyuyoruz ve basariyoruz... Okulumuzda bir ilki daha basarmanin hakli gururunu yaşiyoruz... Ulkemizin en kaliteli platformlarindan birinde artik bizde variz...Okulumuz tatilde olsa da guzel haberler gelmeye devam ediyor... Yaz boyunca da herzaman da guzel haberler gelmeye devam edecek...
Çok güzel bir haberimiz var;
Tubitak biyoloji olimpiyatlarında 3 ogrencimiz 1. Aşamayı geçti. Artik araliktaki 2.asamada da basarili olmak ve diger branslarda da tubitakta yer almak icin calismalara basladik. Cunku cok calisiyoruz tum KAL ailesi ile birlikte cunku inaniyoruz cocuklarimiza ogretmenlerimize velilerimize kendimize basarili olacagimiza... Hayatta kazananlar daima inanan ve çok calisanlardir ... Tesekkurler gencler tesekkurler ogretmenlerimiz... KALiteli egitimin merkezi.

05-07-201805-07-201805-07-2018

Yayın: 05.07.2018 - Güncelleme: 05.07.2018 22:23 - Görüntülenme: 23