NAKİL İŞLEMLERİ

Nakil Kabul Sınavı 31 Temmuz 2018 salı günü saat 11:00´da başlayacaktır.

Orta Öğretim Kurumları ara sınıflar nakil başvuru işlemleri başlamıştır. Başvurularınızı 30 Temmuz 2018 mesai bitimine kadar bağlı bulunduğunuz okulların okul idareleri aracılığı ile veya e-devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz.

Okulumuza nakil başvurusu yapacak olan velilerimizin dikkatine;

Okulumuz hazırlık sınıfı bulunan bir okul olduğu için nakil kabul sınavı yapmaktadır. Hazırlık sınıfı bulunmayan bir okuldan, okulumuza nakil talebinde bulunan öğrencilerimizin 31 Temmuz 2018 salı günü nufüs cüzdanları ile birlikte en geç 10:45´te okulumuzda bulunmaları gerekmektedir.

Hazırlık sınıfı bulunan bir okuldan okulumuza nakil talebinde bulunan öğrencilerimizin hazırlık atlama sınavını geçtiklerini gösterir belge yada transkriptlerini okul idaremize ulaştırmasını rica ederiz.

Yayın: 26.07.2018 - Güncelleme: 26.07.2018 20:45 - Görüntülenme: 2257