NAKİL KABUL SINAVI (29 MART 2019)

Nakil işlemleri ile ilgili açıklama:

1) 29 Mart 2019 Cuma günü nakil sınavı yapılacak ve sınav saat 09.00´da başlayacaktır.

2) Sınava girebilmek için nakil başvurusunun e-okul ya da e-devlet ortamında yapılmış olması gerekmektedir. Nakil başvurusu yapılmayan öğrenci sınava giremez.

3) Sınava girecek öğrencilerin 29 Mart 2019 Cuma günü saat 08.50´de okulumuzda hazır bulunması gerekmektedir.

4) Sınav, ingilizce hazırlık sınıfı okumamış olup okulumuza nakil gelmek isteyen öğrenciler için yapılacaktır. Önceki okulunda ingilizce hazırlık sınıfı okuyan öğrencilerin durumlarını gösterir belge/transkript ile okul idaremize başvurmaları gerekmektedir. İngilizce sınavında öğrenciden ortalama B-2 Seviyesinde ingilizce bilgisi beklenir.

5)İngilizce sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Bundan başka ayrıca Hazırlık Türk Dili ve Edebiyatı sınavı da yapılır.

6) Başka bir okulda hazırlık atlama sınavı ile üst sınıfa geçen ve nakil gelmek isteyen öğrenciler ancak okulumuz hazırlık atlama sınavında başarılı oldukları taktirde okulumuza kabul edilirler.

7) Öğrencilerin kimlik kartları ile kalem ve silgilerini yanlarında bulundurmalarını hatırlatır, başarılar dileriz.

Yayın: 28.08.2018 - Güncelleme: 15.03.2019 11:16 - Görüntülenme: 3317