Ali Fuat GÜNEY - Okul Müdürü/Principal

Trabzon Dernekpazarı ilçesinden olup 1975 yılında Çaykara ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Trabzon’da tamamladıktan sonra 1993 yılında Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. 1999 yılında Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsünde Türk Dili anabilim dalında yüksek lisansını yaptı. Özbek yazar Hamza Hekimzade’nin “Tört Işk, Yangi Saadet ve Bay ila Hizmatçi” adlı eserlerdeki halk unsurları konulu tezle yüksek lisansımı tamamladı.

1997 yılında başladığı mesleki yaşamını sırasıyla Remzi Bayraktar TML, Üsküdar Lisesinde öğretmen, İstanbul Atatürk Fen Lisesinde öğretmen ve idareci, Kabataş Erkek Lisesinde idareci olarak sürdürdü. 2018 Eylül ayı itibariyle Kadıköy Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası.