Ali Fuat GÜNEY - Okul Müdürü

Trabzon´un Dernekpazarı ilçesinden olup 1975 yılında Çaykara ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Trabzon’da tamamladıktan sonra 1993 yılında Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandım. 1999 yılında Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsünde Türk Dili anabilim dalında yüksek lisansımı yaptım. Özbek yazar Hamza Hekimzade’nin “Tört Işk, Yangi Saadet ve Bay ila Hizmatçi” adlı eserlerdeki halk unsurları konulu tezle yüksek lisansımı tamamladım.

1997 yılından başladığım mesleki yaşamımı sırasıyla Remzi Bayraktar TML, Üsküdar Lisesinde öğretmen, İstanbul Atatürk Fen Lisesinde öğretmen ve idareci, Kabataş Erkek Lisesinde idareci olarak sürdürdüm. 2018 Eylül ayı itibariyle Kadıköy Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atandım. Evli ve iki çocuk babasıyım.