Ara

Kal sanat ekibi bu hafta sonu yagmur camur demeden Belgrad ormanlarinda oryantiring egitiminin ilkini almak icin yollara koyuldular. İlk oryantiring deneyimini kazanıp sertifika aldılar. Her alanda kal i ve muthis ogrencilerimizi izlemeye devam. KALiteli egitimin merkezi.

Ara

Kalda ögrenci meclisimiz mesleklerinde farklarını ortaya koyanlari misafir etmeye devam ediyor. Nur Erdem Özeren danışmanlık ve girişimcilikle ilgili bir seminerdi. Haftaya 12.siniflarimizi da muhtesem bir seminer bekliyor ...KALiteli egitimin merkezi.

Ara

Kal da ogrencilerimizi okulumuzun yurduna aldiktan sonra yatili ogrenvilerimizle herhangi bir sikintilari eksikleri dertleri varmi diye sorunlarini dinledigimiz ve yurt hayatini konustugumuz toplantimizi gerceklestirdik. Yatili olmak aile olmayi gerektirir. Bugun bir kez daha gorduk ki kocaman bir aile olmusuz ve isin guzel yani herkes bunun farkinda. Muthis gencler var simdiden ailelerinden uzakta olmalarina ragmen guclu karakterli bireyler olmuslar. KAL ailesinin her bireyi cok kiymetli bu yuzden iyi yetisen genclere egitimleri icin en iyisini sunmaya gayret ediyoruz. KALiteli egitimin merkezi.

Ara

Kal Fotografcilik kulubu kuzguncuk ve otag tepe bolgesini cekim atolyesi olarak calismalar yaptilar.Anafod (Anadolu Fot.Dern.) dan Fotograf sanatcisi Hicran ogretmenle guzel bir calısma gerceklestirildi.

Ara

Kal da bugun de 11.sinifimizdaki gelecegin doktorlari yerinde tercih yapmak icin Cerrahpasa Tıp Fakultesi gezisi yapildi. KAliteli egitimin merkezi.

Ara

Kal da Akemi SİS , Akademi DEF destegi ve tabiki  Özgen hoca ile yeni bir ekip yeni basarilar yeni yarismalar ve folklorda baslangic noktasindan yetisen yeni sampiyonlar... Folklorde de basarilarimiz alanina girmek icin calismalar basladi. Gelismi ve basariyi yakinda hep birlikte görecegiz.KALiteli egitimin merkezi...

Ara

Kalda gelecegin hakimleri savcilari avukatlari ve hukuk adamlari bugun yerinde gozlemdeydiler. KAL ogrencileri Özyegin universitesi Kurgusal dava sunumu etkinligine katildi. Birinci oturum ticaret hukuku ikinci oturum AB hukuku konulariydi. KALiteli egitimin merkezi.

Ara

Kalda sanat heryerde... Bir gun merdiven başında bir gun koridorda...  Ogrencilerimizi ve resim zümremizi kutluyoruz. KALiteli Egitimin merkezi

Ara

KAL 11.SINIF OGRENCİLERİMİZ İCİN UNİVERSİTE GEZİLERİ BASLADI. GELECEGİN DOKTORLARI BUGUN KOC UNİVERSİTESİ TIP FAKULTESİNDEYDİLER.

Kal da gelecegin doktorlari bugun Koc universitesi Tip fakültesini ziyaret ettiler. Motivasyon icin en iyi ogrencilerle en iyi universiteleri bulustumak gerekli felsefesiyle hareketle universite gezileri 11.siniflarimiz icin devam edecek.

Ara

Özel Üsküdar Amerikan Lisesi´ nin düzenlediği 30 Kasım- 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen TIMUN´ a katılan tek devlet okulu, Kadıköy Anadolu Lisesi oldu.

Kulüp Başkanı Gülce UYSAL, MUN konferanslarının en yüksek derecesi olan ´chair’ düzeyinde ve 8 öğrencimiz ise ‘delege’ olarak başarı ile konferansı tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Öğrencilerimize etkinlik boyunca kulüp danışman öğretmenleri Canan BİLAL, Yeşim GEYYAS ve Özlem MADEN eşlik etti.

Ara

Kal da bugun hazirlik 9.ve 10.siniflar icin bir sirketin ozguven seminerini duzenledik. Misafirlerimiz Dr.Özgür BOLAT , Doga Rutkay ve bir cok unlu sosyal medya fenomeni vardi. Ogrencilerimiz keyifli bir iki saat gecirdiler. Cocuklarimizin evsahipligi ve sorulari muthisti. Kal ogrencilerimiz her yerde farklarini ortaya koyuyorlar. KALiteli egitimin merkezi.

Ara

22.si İstanbul Erkek Lisesinde düzenlenen Türkiye felsefe olimpiyatina Okulumuz da katılmıştır. Kalsız olimpiyat dusunulemez.""😊

Ara

Kadıköy Anadolu Lisesi Felsefe kulübü ile öğrencilerimiz Kabataş Erkek Lisesi´ndeydi. Metafizik ile ilgili muhteşem bir konferansa dahil olan öğrencilerimiz hem diğer liselerin öğrencileriyle iletişime geçtiler hem de felsefe için çok önemli konulardan biri olan Metafizik hakkında Ömer Türker´den güzel bir konferans dinlediler.

Ara

Kal da ogrencilerimizin ve velilerimizin yurtdisi egitimi ve dil okullari ile ilgili soruları artinca bu konuyla ilgili olan ogrencilerimize ve velilerimize seminer verildi.

Ara

Kal da malzemeler gelince bir proje daha baslar tübitak icin... Konu bizde kalsin onemli bir konu ve anlamli bir proje tebrikler sevgili ogrencilerimiz ve degerli ogretmen arkadaslarimız. KALiteli egitimin merkezi.