Ağu

Türk Patent ve Marka Kurumu'na yaptığımız başvuru olumlu sonuçlanarak  KAN VER KALPLERDE KAL  sosyal sorumluluk projemiz için marka tescil belgemizi almaya  hak kazandık.

Ağu

Valimiz Okul İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İstanbul Valimiz Davut GÜL; 06.08.2023 Pazar günü İl MEM Müdürümüz Levent YAZICI, İl MEM İnşaat’tan Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Metin NARİ, Kadıköy Kaymakamımız Muhittin PAMUK, Kadıköy İlçe MEM Müdürümüz Sadık ASLAN’la birlikte okulumuz inşaatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldılar.

Valiliğimiz İPKB Okul Proje Sorumlusu Engin ÖZEL, Proje Müşaviri Optimal firmasından Gökhan YORULMAZ ve Proje Yüklenici Firma Kibritçi İnşaat adına Veli TURAN projenin ayrıntısı, inşaatın son durumu ve 11 Eylül’de Eğitim Öğretime açmak için yapılan hazırlıklar hakkında Okul Müdürümüzün Ali Fuat GÜNEY’le birlikte Vali’miz ve beraberindeki heyete ayrıntılı bilgi verdiler.

Yeni Eğitim Öğretim döneminde Kadıköy Anadolu Lisemizin (Maarifliler) asıl yuvasında olması için son hazırlıklar titizlikle yürütülmektedir.

Tem

2023 YKS'de başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuz kayıt işlemleri yeni pansiyon binasında yapılacaktır.

Adres: Caferağa mahallesi Dr. Esat Işık caddesi No:68 Moda/İstanbul

Okulumuza yerleşmiş ve pansiyon başvurusu yapacak, il dışından gelecek olan öğrencilerimiz için aşağıda paylaşılan formun doldurulmasını rica ediyoruz.

Tem

İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Develioğlu'nu makamlarında ziyaret ettik. Sayın Başkanımızın eğitime yönelik engin tecrübelerinden faydalanma imkanı bulduk. Eğitime yönelik projeler için bilgi alışverişinde bulunduk.

Kıymetli kabulleri, okulumuza ilgileri ve eğitime teveccühleri için İTO Başkan Yardımcımıza, İTO Başkanımıza ve İTO Yönetim Kuruluna şükranlarımızı sunarız.

Tem

Okul Müdürümüz Ali Fuat GÜNEY ile 15 Temmuz gecesi  kuzeni Gökhan ESEN’i Çengelköy’de şehit veren  Müdür Başyardımcımız Murat Esen 15 Temmuz  gecesi yaşanan hain darbe girişiminde ilk gazilerimizden olan Çengelköy Muhtarı Can  CUMURCU 'yu  ziyaret ettiler.

15 Temmuz gecesi yaşananlar ve ülkemizin ne kadar büyük tehlike atlattığı üzerine değerlendirmeler yaptılar.

Tüm 15 Temmuz şehitlerine Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve selamet diliyor; hepsine ülkemiz ve milletimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz..

Unutmadık, unutturmayacağız..

Tem

MEB BAKANIMIZ SAYIN ZİYA SELÇUK 17.07.2020 CUMA GÜNÜ SAAT 16:00'DA PROJEDE BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR..

Biz de öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı gönülden tebrik ediyoruz.

Kas

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenay Yerlikaya'nın Arzu ve Katkılarıyla Golf Okul Sporları Arasında,

2017-2018 Eğitim öğretim yılında okulumuzda başlatılan golf projesi okulumuzda büyük ilgi gördü. Okul idaresinin desteği beden eğitimi öğretmeni Şenay Yerlikaya'nın azim ve gayretiyle golf sporu okulda ve çevre okullarda yayılmaya başladı. Golf sporunun okul sporları arasına girmesine Kadıköy Anadolu Lisesi öncülük etti. 2017'den beri okulumuzda Golf sporu öğrencilerimizin de büyük ilgisini çekerek sürmektedir. Golf sporunun okul sporları arasına katılmasına büyük katkısı olan öğretmen ve öğrencilerimizle spor faaliyetlerimize destek veren tüm golfseverler kuruluş ve kişilere teşekkür ederiz.

Kas

Golf Okul Sporları Arasında

2017-2018 Eğitim öğretim yılında okulumuzda başlatılan golf projesi okulumuzda büyük ilgi gördü. Okul idaresinin desteği beden eğitimi öğretmeni Şenay Yerlikaya'nın azim ve gayretiyle golf sporu okulda ve çevre okullarda yayılmaya başladı. Golf sporunun okul sporları arasına girmesine Okulumuzun öncülük etmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte bu yolculukta bize destek veren tüm golfseverlere teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuza yeni atanan müdürümüz Ali Fuat GÜNEY 13/09/2018 tarihinde göreve başladı. Okulumuz ve kendileri için hayırlı uğurlu olmasını temenni eder başarılar dileriz.

Mrt

KAL satranç ekibi satranç ta sayılı kişilerden Kıvanç HAZNEDAROĞLU ile hem söylesi yaptılar hem taktik aldılar. Ödüllü satranc takımımız ile toplam 18 kişi ile aynı anda maç yapan misafirimizin 15 dakika içinde tüm takımları mat etmesi efsaneydi. Demek ki bilgide ve basarı da sınır yok. Gençlerimiz ikinci maçı sabırsızlıkla bekliyorlar . Kıvanç beye verdiği bilgiler bu muthiş performans ve tabi ki bundan sonra satranç takımına verecegi destek için tesekkür ederiz. Bir tesekkürde bu organizasyonda emeği geçen fikret ve senay hocamıza.