Kas

KASIM İLK ARADA HAZIRLIK G SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA'DA TATİLİNİ YAPARKEN İNGİLİZCE KAMPIYLA BİLGİLERİNİ PEKİŞTİRİYOR.

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAHVALTISI

SİZLER İÇİN NE YAPILSA YİNE AZDIR. ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN MAARİF AİLESİ..

Kas

Bakan Danışmanımız Dr. Gökhan YÜCEL Bey, Mesleki Gelişim Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  Kadıköy lise öğretmenleriyle buluştu.

Kas

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenay Yerlikaya'nın Arzu ve Katkılarıyla Golf Okul Sporları Arasında,

2017-2018 Eğitim öğretim yılında okulumuzda başlatılan golf projesi okulumuzda büyük ilgi gördü. Okul idaresinin desteği beden eğitimi öğretmeni Şenay Yerlikaya'nın azim ve gayretiyle golf sporu okulda ve çevre okullarda yayılmaya başladı. Golf sporunun okul sporları arasına girmesine Kadıköy Anadolu Lisesi öncülük etti. 2017'den beri okulumuzda Golf sporu öğrencilerimizin de büyük ilgisini çekerek sürmektedir. Golf sporunun okul sporları arasına katılmasına büyük katkısı olan öğretmen ve öğrencilerimizle spor faaliyetlerimize destek veren tüm golfseverler kuruluş ve kişilere teşekkür ederiz.

Golf Okul Sporları Arasında

2017-2018 Eğitim öğretim yılında okulumuzda başlatılan golf projesi okulumuzda büyük ilgi gördü. Okul idaresinin desteği beden eğitimi öğretmeni Şenay Yerlikaya'nın azim ve gayretiyle golf sporu okulda ve çevre okullarda yayılmaya başladı. Golf sporunun okul sporları arasına girmesine Okulumuzun öncülük etmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte bu yolculukta bize destek veren tüm golfseverlere teşekkür ederiz.

Mrt

KAL satranç ekibi satranç ta sayılı kişilerden Kıvanç HAZNEDAROĞLU ile hem söylesi yaptılar hem taktik aldılar. Ödüllü satranc takımımız ile toplam 18 kişi ile aynı anda maç yapan misafirimizin 15 dakika içinde tüm takımları mat etmesi efsaneydi. Demek ki bilgide ve basarı da sınır yok. Gençlerimiz ikinci maçı sabırsızlıkla bekliyorlar . Kıvanç beye verdiği bilgiler bu muthiş performans ve tabi ki bundan sonra satranç takımına verecegi destek için tesekkür ederiz. Bir tesekkürde bu organizasyonda emeği geçen fikret ve senay hocamıza.