Şbt

Okulumuzun 10.Sınıf öğrencisi Lara Sözer, 2019 Türkiye Klüpler arası Salsa 2. Etap Antalya yarışmasında 4.lük, 2019 Türkiye Klüpler arası Salsa 3.Etap Adana yarışmasında 4.lük almıştır.Kendisini kutluyor başarıların devamını diliyoruz.

Şbt

Bu yıl 50.si düzenlenen Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öğrencilerimiz Zeynep Dilara Balkan ve İbrahim Mert Kotbaş tarafından hazırlanan “Alzheimer hastalığının terapötik uygulamalarında in siliko yöntemlerle asetilkolinesteraz ve bütirilkolinesteraz inhibitörlerinin geliştirilmesi” proje ile İstanbul Asya Bölge finallerinde yarışmaya hak kazanmışlardır.

25-27 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşecek olan bölge finallerinde öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Ömer Özcan’a başarılar diliyoruz.

Davet edilen proje listesi için tıklayınız.