Mrt

2016’dan bu yana Finlandiya LUMA Merkezi’nin yıllık eylem planının önemli bir parçası olan proje ve uygulama yarışması  olan “StarT” adlı  organizasyona katılan Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri 800 proje arasından seçilerek finale kaldı. Öğrencilerimiz “Horusun Gözü” adını verdikleri  proje ile görme engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran bir gözlük tasarladı. Projeyi yazan Edebiyat Öğretmenimiz Sıddık CANSEVER ve projeyi yürüten Fizik Öğretmenimiz Deniz ÖNGEL başta olmak üzere öğrencilerimiz Hüseyin Cem CENGİZ, Özgür Civan DOĞAN, BoraTURAN´ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Young Reporters for the Environment (Çevrenin Genç Sözcüleri) adlı yarışmaya kum zambaklarının neslinin tükenmesine dikkat çektiğimiz bir makaleyle katılacağız.