Ara

Okul Rehberlik Servisinin düzenlediği "Bağımlılıkla Mücadele" konulu konferans 18/12/2014 tarihinde  okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ara

Okul Rehberlik servisi tarafından düzenlenen ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Tanıtım Ofisinden Eğitim Uzmanı İhsan Hekimoğlu´nun katıldığı "Üniversite Tercihlerinde Yükselen Eğilimler" konulu seminer okul konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Ara

Okul rehberlik servisimiz tarafından Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bünyamin ÇETİNKAYA’nın katılımıyla "Kişilerarası İlişkiler ve Etkili İletişim" konulu konferans düzenlendi.

Kas

Rehberlik servisi tarafından düzenlenen ve  okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen seminere öğrencilerimiz yoğun bir ilgi gösterdi. Hafıza Teknikleri Uzmanı Fatih Serkan KORKUT seminer boyunca öğrencilerimize YGS LYS sınavlarında özellikle Türkçe, Edebiyat ve Coğrafya testlerinin çözümünde kullanabilecekleri pratik hafıza yöntemlerini örneklerle gösterdi.

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ 2014 YGS-LYS BAŞARI ANALİZİ