Mrt

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle ‘Çanakkale Türküsü’nü çalıp söylediler. 28 öğrencimiz ve iki öğretmenimiz ile hazırlanan klip sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde düzenlediği “Kim Bilir?” adlı bilgi yarışmasına katılan Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul 1. si oldu. Bu başarı ile Çanakkale’de düzenlenecek olan bölge finallerine katılma hakkı kazanan öğrencilerimiz burada İstanbul’u temsil edecekler. İstanbul’da yer alan liselerin katıldığı yarışmaya okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sıddık CANSEVER’in liderliğinde hazırlanan Ulaş Diyar ÖNDER, Onur KAFKAS ve Barış ÇAĞLAYAN’dan oluşan “Tutunamayanlar” takımını ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri British Londra Olimpiyatları´ndan madalyalarla döndü. Okul öğrencilerinden Yasemin Akın biyoloji alanında altın; Eda Fıçıcıoğlu ile Alperen Koşucu gümüş; Elif Naz Aksu bronz madalya kazanırken Ece Eylül Koç’a ise mansiyon ödülü verildi.