Şbt

Okulumuz Biyoloji Olimpiyat Takımı, 21-25 Ocak tarihleri arasında, Edirne Trakya Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirdiği kampı başarıyla tamamladı. 5 gün süren kampta, dersler Biyokimya Anabilim Dalı hocalarından Prof. Dr. Selma SÜER GÖKMEN ve Prof. Dr. Sevgi ESKİOCAK tarafından anlatıldı. Bu konuda sağladıkları destek ve ilgiden dolayı hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Kamp süresince öğrencilerimize Biyoloji öğretmenlerimiz refakat etmiştir. Kampın son günü şehir turu yapılmış, Selimiye Camii ve önemli müzeler ziyaret edilmiştir.

Oldukça verimli geçen kamp sonrası öğrencilerimiz evlerine mutlu bir şekilde döndü.

Ock

19 -21 Ocak Antalya Gloria Verde Golf ´de İstanbul Golf Kulübü desteği ve Andrew McNobala hocamızın öğretiminde, okul müdürümüz Ali Fuat GÜNEY, beden eğitimi öğretmenimiz Şenay YERLİKAYA ve golf kulübü öğrencilerimizin katılımı ile harika bir golf kampı yapıldı.

İstanbul Golf Kulübü (İGK) ´ne  ve değerli hocalarımız Şenay YERLİKAYA ve Andrew McNOBALA’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen, BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışması´na katılım hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, finallerde başarılar diliyoruz.

Ock

Gazi Üniversitesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği Genetik ve Medikal Teknoloji Topluluğu kapsamında düzenlenen sempozyumda, Kadıköy Anadolu Lisesi Nörobilim Kulübü davet edilen tek lise olma şansını yakaladı. 12 Ocak’ta Ankara Mimar Kemalettin Salonunda gerçekleştirilen 1.Ulusal Nörobilim Öğrenci Sempozyumunda Nörofizyoloji, Nöropsikiyatri, Nörohukuk gibi alanlarda çeşitli akademisyenler bilgilerini paylaştı. Desteklerinden dolayı Gazi Üniversitesi Nörobilim Kulübüne çok teşekkür ederiz.

Ock

Kadıköy Anadolu Lisesi 1. Dönem kapanış töreni yapıldı. Okul Müdürümiz Ali Fuat GÜNEY törende yaptığı konuşmada yoğun bir dönem geçirdiğimizi belirtti. Emeği geçen herkese teşekkür etti. Her sınıf seviyesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığının GPDP 2018-1 kapsamında okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sıddık Cansever ve proje öğrencilerinin oluşturduğu 40 fotoğraftan oluşan muhteşem sergi İlçe Müdürümüz Sayın Sadık ASLAN ve kalabalık bir protokol eşliğinde açıldı. Öğrencilerimizin farklı açılardan özgün bakışla çekilmiş Selatin Yapıları fotoğrafları sergiyi gezenleri büyüledi. Gençler fotoğrafları hakkında bilgi verdiler.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2018-1 kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sıddık Cansever ve Matematik öğretmenimiz Cafer Set’in büyük emekleriyle İl, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Kadıköy Belediyesi katkılarıyla inşa edilen, Kadıköy Anadolu Lisesi Mezunu Ali Altun’un mezunlarla beraber yaptığı bilgisayar bağışları ve Okul İdaresinin katkılarıyla en son donanımlarla donatılarak oluşturulan İHATA Atölyesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık ASLAN´ın teşrifleriyle coşkulu bir törenle açıldı.

Ara

Kadıköy Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri Üniversite Tanıtımı ve Kariyer Seçimi kapsamında Boğaziçi Üniversitesi’nde…