Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Telafi Sınavları Takvimi için TIKLAYINIZ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II.Dönem I.Sınav Konuları İçin TIKLAYINIZ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II.Dönem I.Sınav Takvimi İçin TIKLAYINIZ

Sınavlarda tüm öğretmenlerimize  kolaylıklar , tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Veli Toplantımız 27 Nisan 2024 Cumartesi günü yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.

Şbt

Ortaokullara yönelik tanıtım gezileri için aşağıdaki formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz.

Ortaokullara yönelik tanıtım gezisine başvurmak için okul web sitemizde aktif olan  formu doldurarak randevu almanız gerekmektedir.

Randevunuzun onaylanma durumu sizlere, başvuru formunda verdiğiniz iletişim bilgileriniz üzerinden yapılacaktır.

RANDEVU OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ock

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı.

Başvurular: 13 Şubat - 1 Mart 2024

️ Sınav: 21 Nisan 2024

️ Sonuçlar: 17 Mayıs 2024

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanlığı

Orta Öğretim Kurumlarında Yapılan Yönetmelik Değişiklikleri TIKLAYINIZ

Okulumuza nakil başvurusu yapmak isteyen velilerimizin dikkatine....

NAKİL YETERLİLİK SINAVI DUYURUSU

Nakil işlemleri 10, 11 ve 12. Sınıflar için açılmıştır. Yönetmelik gereği Ekim ayı sonuna kadar haftalık olarak yapılacaktır. Haftanın son iş günü (Cuma günü) nakil kabul onay/red işlemleri yapılacaktır.

Başvuru yapan öğrenciler için önemli bilgiler;

1)      Hazırlık sınıfı okuyan öğrenciler, okul idaresi ile iletişime geçerek hazırlık sınıfı okuduklarına dair belge ve transkript belgelerini en geç Perşembe günü okula teslim etmeleri gerekmektedir.

2)      Nakil kabul işleminin kabul edildiği güne kadar belge ibraz etmeyen öğrencilerin nakil talebi reddedilir.

3)      Hazırlık sınıfı okumayan öğrenciler Nakil Yeterlilik Sınavına gireceklerdir. Sınav sonucuna göre nakil onay/red işlemleri yönetmelik doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Nakil Yeterlilik Sınavı için bilgiler;

1)     Sınav, hazırlık sınıfı okumamış öğrenciler için yapılacaktır.

2)     Sınava girebilmek için nakil başvurusunun e-okul ya da e-devlet ortamında yapılmış olması gerekmektedir. Nakil başvurusu yapılmayan öğrenci sınava giremez.

3)     Sınav haftanın son iş günü (Cuma günü) yapılacaktır.

4)     Sınava girecek öğrenciler, Cuma günü saat 09:50 de T.C. kimlik kartı, kalem ve silgileri ile okulumuzda hazır olmaları gerekmektedir.

5)     İngilizce sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olup B2 seviyesinde uygulanacaktır. Ayrıca Hazırlık Türk Dili ve Edebiyatı sınavı uygulanacaktır.

Başarılar dileriz.

ÖNEMLİ NOT: Nakil Yeterlilik Sınavı aşağıdaki adresteki müdürlüğümüzde uygulanacaktır.

Adres: Caferağa mah. Hacı İzzet sok. İstanbul Kadıköy Lisesi Blok No:7 İç Kapı No:3  Kadıköy/İstanbul

(İstanbul Kadıköy Lisesi Ek Binası C Blok)