KALMUN!

YÜKLENİYOR....

IELTS OFFICIAL TEST - 2 HAZİRAN

Kadıköy Anadolu Lisesi olarak 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında başlattığımız IELTS-TOEFL programı kapsamında bu seneki programımızın son etapı olan IELTS OFFICIAL TEST´inin , 2 Haziran Cumartesi günü IDP Education IELTS tarafından yapılması planlanmıştır. Official test almak isteyen öğrencilerimizin sayisi 20 ve üzeri olduğu takdirde okulumuz sınavın yapılacağı sinav binasi (avenue)  olacaktır. Bu şekilde öğrencilerimiz official testi kendi okullarında alma imkanı bulacaklardır. Sınavı almak isteyen öğrencilerimizin en geç 17 Mayıs gününe kadar ingilizce öğretmenlerimiz Süreyya Orhan ve Gülçin Yazıcı´ya kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize duyurulur.

Öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarılar dileriz.

Nis

Kurumumuza nakil başvurusunda bulunan öğrencilerin nakil kabul sınavı 30/04/2018 Pazartesi günü yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin saat 08:45´te okulumuzda hazır bulunması önemle rica olunur. Sınava girecek öğrencilerin yanlarında nüfus cüzdanı bulundurması zorunludur.

Nis

Tüm bilgileri web sayfasından öğrenebilirsiniz.

TEDxKadıköyAnadoluLisesi

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri olarak düzenlediğimiz TEDxKadıköyAnadoluLisesi etkinliğinde, tüm katılımcılara özgün bir fikir etkileşimi yaratmayı amaçlıyoruz. Düşünen, merak eden, üretebilen ve paylaşabilen gençleri 12 Mayıs 2018 tarihinde TEDx etkinliğimizde ağırlayacağız.

Münteha Adalı
Belal Abdelhamid
Murat Kansu
Edip Saner
Görgün Taner
Nejla Güvenç
Yılmaz Eneş
Murat Ömür Tuncer

Nis

Okulumuzda IDP tarafından uygulanacak IELTS Pre Test sınavı 5 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00´da yapılacaktır.

Nis

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM YILINDA MEB TARAFINDAN YAYINLANAN KLAVUZDA DA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ MERKEZİ SINAVLA 8 SINIF 240 ÖĞRENCİ ALACAK OLUP YATILI (KIZ-ERKEK)  EĞİTİME DEVAM EDECEK OLUP  KAL YURDUNA ÖĞRENCİ ALMAYA DEVAM EDECEKTİR.

OKUL İDARESİ