Ara

Okulumuz 9 ve 10. Sınıf öğrencilerinin bu yıl yürütecekleri perojelerin ilerleme ve sonuç raporlarıyla ilgili takvim aşağıdadır.

Ara

Çalışma Notları ve Örnek Programlar

Ekm

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin "rozet takma töreni" 05 Kasım Pazartesi günü saat 10.00´da Kadıköy Anadolu Lisesi Kültür Merkezinde  yapılacaktır. Toplantıya tüm hazırlık sınıfı velileri davetlidir. Saygıdeğer velilerimizin katılımından mutluluk duyacağız.

Ali Fuat GÜNEY

Okul Müdürü

Ekm

Kadıköy Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yıllık Genel Kurul Toplantısı 21/10/2018 Pazar günü Saat: 11.00´de okulumuz Marif Kültür salonunda yapınacaktır. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı bir hafta sonra aynı yer ve saate gerçekleştirilecektir.

Saygıdeğer velilerimizin katılımını önemle rica ederim.

Ali Fuat GÜNEY

Okul Müdürü

Ekm

Okulumuz ders programı değişmiştir. 08/10/2018 tarihinden itibaren geçerli ders programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Sınıfların ders programı için tıklayınız.

Öğretmenlerin ders programı için tıklayınız.

Eyl

18/09/2018 tarihinde Hazırlık sınıfı öğrencilerimize yapılan  TOEFL SINAVI sonucunda Hazırlık sınıfı şubelerimiz yeniden oluşturulmuştur. Şube listelerine ulaşmak için tıklayınız.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başlıyor. Öğrenciler başvurularını 17-23 Eylül tarihleri arasında eba üzerinden yapacaklardır. Başvuru için tıklayınız.

2018 2019 Eğitim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık sınıfı öğrencilerimize TOEFL SINAVI uygulanacaktır. 18/09/2018 saat 10.00´da yapılacak olan bu sınava tüm hazırlık sınıfı öğrencilerimizin katılması önemle rica olunur.

Eyl

OKUL YURDUMUZDA KALMAK İÇİN BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLERİN YURT KOMİSYON KARAR SONUÇLARI 13.09.2018 GÜNÜ İLAN EDİLECEK OLUP SADECE BU TARİHTEN ÖNCE BAŞVURU YAPANLARIN DİLEKÇELERİ DEĞERLENDİRİLECEK OLUP YURT KONTENJANI SINIRLI OLDUĞUNDAN KESİNLİKLE İSTANBUL İÇİNDEN BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR. AYRICA KOMİSYON KARARINDAN SONRA YURT KONTENJANI TAHMİNEN DOLACAĞINDAN YURTTA KALMAK  AYRICA DİLEKÇE KABUL EDİLEMEYECEKTİR.

Eyl

HAZIRLIK SINIFLARIMIZIN ORYANTASYON PROGRAMI 13.09.2018 PERŞEMBE VE 14.09.2018 CUMA GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILACAKTIR. HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN SAAT 09.00 ´DA OKULUMUZDA BULUNMASI RİCA OLUNUR.

Eyl

HAZIRLIK SINIFLARI VELİ TOPLANTISI 15.09.2018 CUMARTESİ GÜNÜ  10.30 /12:30 SAATLERİ ARASINDA OKULUMUZ BAHÇEMİZDE YER ALAN MAARİF KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILACAKTIR. BU TOPLANTIYA HAZIRLIK VELİLERİMİZİN EKSİKSİZ KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.