Mrt

KALiteli Eğitimin Merkezi olabilmek ve Eğitimde FARK yaratabilmek  için FARK yaratan Velilere ihtiyacımız var!

Mrt

KAL da duyarlılıkta sosyal sorumluluk projeside calışmada bitmez. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz derler... Öğretmenlerimizde öğrencilerimizde hiç durmuyorlar. Bizde sadece gururla onları izliyoruz. KALiteli Eğitimin Merkezi

KAL
Kardesler Buluşuyor II

Bosna Hersek’teki kardeş okulumuzla birlikte organize ettiğimiz “ Kardesler Buluşuyor” projesinin ikincisini düzenliyoruz.

Bu kapsamda 22 Nisan’da Saraybosna’ya uçacağız. Mostar, Konjic ve Saraybosna’nın tarihi ve turistik yerlerini gezeceğiz. Kardeş okulumuzun öğrencilerinin evinde misafir olacağız. Boşnak kültürünü ve tarihini yakından tanıma fırsatı bulacağız. Edindiğimiz tecrübe, bilgi ve dostlukları yanımıza alıp, aile ve ülke özlemi ile 25 Nisan’da döneceğiz.

28 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında ise Bosna’da misafir olduğumuz arkadaşlarımızı, bu kez biz evimizde konuk edeceğiz. Onlara İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezdirip, ülkelerin ve milletlerin kardeşliğini bir kez daha hissedeceğiz.

Okulumuzdan 20 öğrencinin katılacağı proje kapsamında, Bosna ve Türkiye’deki harcamaların tamamı için 1500 TL ücret planlanmaktadır.

Detaylı bilgi için;

Nurhan OKÇU- KAL Matematik Öğretmeni (0 542 322 89 68)

Gecen seneki geziden bazı fotolar...

Mrt

KAL Kızılay kurumumuzla kurumlar içerisindeki en büyük ve organize kan bağışı gününe hazırlanıyor. KAL bu çalışmayla da fark yaratacak bir iş yapmaya hazır... KAL ile KALın
#kanverkalplerdeKAL

Mrt

KAL büyüyor büyüdükçe yerinde duramıyor. Bir hatıra ormanı için çalışma yapıldı projelendirildi. Yakında kocaman bir KAL hatıra ormanımız ve Her KAL ailesinin üyesi için dikili bir agacımız olmasını umuyoruz.
Kal ailesi olarak okulumuz adına bir hatıra ormani yapmayi düşünüyoruz. Okulumuz adına yapılacak olan bu hatıra ormanı için en az 2.000 fidan dikilmesi gerekmektedir. Fidan başı bedeli ödenip dikimi saglanacaktır. Biz de Kal öğrencileri olarak arkadaşlarımızın, öğretmenlerimizin, mezunlarımızın ve velilerimizin desteğini bekliyoruz.
Iletişim Okul Aile Birliği

Şbt

Pimapen gurubuyla yapmış olduğumuz protokol gereği okulumuza bir maker atölyesi çalışmaları başlatılmıştı. Pimapen gurubu okulumuza yapılacak maker atölyesinin bedelini okul aile birliğine yatırmış olup tüm ekipmanlarıyla gelişmiş  maker atölyesi 15 gün içersinde okulumuzun ve öğrencilerimizin hizmetine hazır hale getirilecektir.  Bu konuda pimapen gurubuyla irtibatı sağlayan velimize ve pimapen gurubuna okulumuza adına teşekkür ederiz. Okulumuz için yapılan bu çalışmanın şirketlere ve velilerimize örnek olması dileğiyle...   * Fotograflar okulumuz için yapılması planlanan örnek projedir.Renklerde ve tasarımda değişiklik olabilir.

Şbt

11.sınıf öğrencilerimiz kursları 03.03.2018 Cumartesi günü başlayacak olup;

Şu ana kadar rehberlik servisinden ilk adım meslek envarter kayıtlarını rehberlik servisinden almamış öğrencilerimizin en geç pazartesi günü bunları almaları aynı gün doldurup rehberlik servisine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kurs başlangısı öncesi kursa katılan öğrencilerimize bir Tyt denemesi uygulanacak olup sınıflarımızın oluşmasında bu deneme sınavının sonuçları ve öğrencinin okuliçi akademik durumu etkili olacaktır.

Kursa başvuru süresi geçiren öğrencilerimiz için son bir gün 26.02.2018 pazartesi günü kurs sözleşmelerini okul idaresine teslim edebilirler.

Kurslarımız Eba destekleme ve yetiştirme kursu planına göre yapılacak olup; kursa başvuran her öğrenci mutlaka eba sisteminde kurs basvurusu yapmıs olmak zorundadır.

Diğer sınıflarımız için de kurs başvuruları ders bazında acılacak olup kurs başvurularınızı eba kurs sistemi üzerinden yapabilirsiniz.

Tüm sorularınızı ilgili md. yardımcılarınıza danışabilirsiniz.