Kadıköy Anadolu Lisesi 2. Dönem 1. yazılı sınav konuları için tıklayınız.

Şbt

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı II. Dönem 1. yazılı sınav tarihleri için tıklayınız.

Şbt

* 1. Etapta 50-100 puan arası alanlar final başvurusunda bulunabilir.

* Her öğrenci yalnızca 1 branştan katılabilir.

* Sınav tarihi: 06/04/2019

* Sınav yeri: Kadıköy Anadolu Lisesi

* Sınav başvurusu için Biyoloji öğretmeni Nilgün Bağrıyanık ile iletişime geçiniz. (Biyoloji Laboratuvarı)

Ara

2. Yazılı Sınav Programı İçin Tıklayınız.

Telafi Sınav Programı İçin Tıklayınız.

Hazırlık sınıflarının Main Course 3. sınavı 07 Ocak 2019 Pazartesi günü, Skills 3. sınavı 08 Ocak 2019 Salı günü yapılacaktır.

10 ve 11. Sınıflar İngilizce Uygulama Telafi Sınavı 15 Ocak Salı günü aşağıda belirtilen saatlerde yapılacaktır:

10 ve 11. sınıflar Reading (5. Ders)

11. Sınıf Listening (6. ders)

10. Sınıf Listening (7. ders)

Bilgisayar Bilimi ders notlarına ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Okulumuz 9 ve 10. Sınıf öğrencilerinin bu yıl yürütecekleri perojelerin ilerleme ve sonuç raporlarıyla ilgili takvim aşağıdadır.

Çalışma Notları ve Örnek Programlar

Ekm

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin "rozet takma töreni" 05 Kasım Pazartesi günü saat 10.00´da Kadıköy Anadolu Lisesi Kültür Merkezinde  yapılacaktır. Toplantıya tüm hazırlık sınıfı velileri davetlidir. Saygıdeğer velilerimizin katılımından mutluluk duyacağız.

Ali Fuat GÜNEY

Okul Müdürü

Ekm

Kadıköy Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yıllık Genel Kurul Toplantısı 21/10/2018 Pazar günü Saat: 11.00´de okulumuz Marif Kültür salonunda yapınacaktır. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı bir hafta sonra aynı yer ve saate gerçekleştirilecektir.

Saygıdeğer velilerimizin katılımını önemle rica ederim.

Ali Fuat GÜNEY

Okul Müdürü