2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfı Kayıt İşlemleri

SİZLERİ TÜRKİYE’NİN İLK MAARİF KOLEJLERİNDEN VE NADİDE EĞİTİM KURUMLARINDAN BİRİ OLAN OKULUMUZDA MARTIMIZ OLMAYA DAVET ETTİK.

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ’ NE,

MAARİF AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ.

*Değerli velilerimiz, kayıt işlemleri için randevunuzu sistem üzerinden oluşturarak kayıt işlemleri için geldiğinizde servis ve yemekhane başvurusu işlemlerini yapabilirsiniz.

*Gündüzlü öğrencilerimizin kayıt işlemleri için 14 -16 AĞUSTOS 2024 ve 26-29 AĞUSTOS 2024 tarihleri arasında randevu oluşturarak okulumuza gelebilirsiniz.

*İstanbul dışında ikamet eden ve pansiyon başvurusu yapacak olan öğrencilerimizin kayıt işlemleri ile birlikte pansiyon başvurusu yapabilmeniz için 19-23 AĞUSTOS 2024 tarihleri arasında  randevu oluşturarak okulumuza gelebilirsiniz.

*PANSİYON BAŞVURU EVRAKLARININ ELDEN TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

*EKSİK VE HATALI EVRAKLA BAŞVURU KABUL EDİLMEYECEKTİR*

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGE VE İŞLEMLER:

1. Öğrenci Bilgi Formunu doldurmak.

2. Kayıt için randevu almak. (Sadece aktif saat dilimleri görüntülenmektedir. Randevu alındıkça dolu olan randevu saatleri pasif hale gelir. Bir öğrenci için birden fazla randevu alınması mümkün değildir.)

*İlgili belgeler ve işlemlerle ilgili olarak okulumuz web sitesinin duyurularının takip edilmesi rica olunur.*

KAYIT TAKVİMİ

Yayın: 23.07.2024 - Güncelleme: 31.07.2024 12:47 - Görüntülenme: 2338