2024-2025 Pansiyon Kontenjanı ve Kayıt Evrakları

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

·       Yeni kayıt Pansiyon başvuruları öğrenci velisi tarafından yapılacaktır.

·       Yeni kayıt  Pansiyon başvuruları, 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

·        Eksik Bilgi ve belgeyle yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. (Veli ve öğrenci imzaları kayıt sırasında atılacaktır.)

·        Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate ve değerlendirmeye alınmayacaktır. **Lütfen tüm belgeleri dikkatlice okuyunuz**

·       Yatılılığa yerleştirmeler ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda (YEP) yerleştirme puanı sıralamasına göre yapılacaktır. Paralı ve parasız pansiyon yerleştirmelerinde il dışı ikametgah olması gereklidir.

·        Paralı yatılı kalmak için başvuran velilerin birinci taksitlerini  peşin olarak ödemeleri gerekmektedir.

·        Beyan edilen bilgi ve belgelere ilişkin her türlü sorumluluk veliye aittir. Eksik bilgi ve yanlış beyanın hukuki sorumluluğu veliye aittir.

·       Öğrencinin anne ya da babasından başka birinin veli olabilmesi için hukuki belge (vasi) olması gerekmektedir.

PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER İÇİN  TIKLAYINIZ

Yayın: 12.07.2024 - Güncelleme: 12.07.2024 14:02 - Görüntülenme: 105