Etiket Sonuçları: fuar

Haz

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sadık ASLAN ,Tübitak İl Koordinatörü Leyla BOSTAN okulumuz mezunlarından Zer A.Ş Genel Müdürü  Mehmet APAK,KoçDİGİTAL Analitik ve Veri Bölüm Direktörü Ayhan DEMİR  ve okul müdürümüz Ali Fuat GÜNEY tarafından  açılışı yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu projelerin sergilendiği Bilim Fuarı öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile başladı.

Tübitak Bilim Fuarı kapsamında öğrencilerimizin yıl boyunca hazırlamış olduğu 25 proje öğrencilerimiz tarafından misafirlerimize tanıtıldı.

Ayrıca fuar kapsamında ZER A.Ş ile okulumuzun ortaklaşa düzenlediği Yapay Zeka (AI) ve Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) eğitimlerini başarı ile tamamlayan 118 öğrencimiz sertifikaları verildi.

İstanbul İl çapında okulumuzun düzenlediği "Küçürek Öykü Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Birinciliği Mandalina öyküsü ile Robert Kolejinden Zeynep Eylül EROL, ikinciliği Evlilik adlı öykü ile Toki Kayaşehir Anadolu Lisesinden Sude Nur KISIK kazandı.

Nisan ayında  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yapılan "Kim Bilir?" adlı bilgi yarışmasında  İstanbul İl 1.si ve Marmara Bölge 2.si olan MARTILAR adlı takımımıza ödülleri verildi.

Almanca Yarışmasında üçüncü olan Öğrencimiz Elif YALÇINKAYA'ya ödülü verildi.

Katılımlarından dolayı Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sadık ASLAN ,Tübitak İl Koordinatörü Leyla BOSTAN okulumuz mezunlarından Zer A.Ş Genel Müdürü  Mehmet APAK,KoçDİGİTAL Analitik ve Veri Bölüm Direktörü Ayhan DEMİR  ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz projeler koordinatörü Sıddık CANSEVER ve öğrencilerimize projelerinde danışmanlık yapan Ayşe Nur Aydın,Ayşe Saraç,Emrah Doğan,Hasibe Bıyık, Hayriye Özerk,Cafer Set,Özlem Demirci,Raziye İnal,Ömer Özcan,Deniz Öngel,Hacı Veli Torun,FeryalTanrıverdi,Meral Şahin,H.Gökşin SUMRA öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Birbirinden güzel projeler hazırlayan ,ödül ve sertifikalarını alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.