Etiket Sonuçları: kadıköy anadolu

May

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Silivri Belediyesi Ve Türkiye Golf Federasyonunun İş Birliği İle Gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği Müsabakaları TGF Silivri Golf Tesisleri'nde Gerçekleştirildi.

9-10 Mayıs Tarihlerinde İstanbul Silivri'de Yer Alan TGF Silivri Golf Tesislerinde Düzenlenen Müsabakada ,9 İlden Gençler Kategorisinde 56 Sporcu Sahaya Çıktı. Tek Devlet Lisesi Olarak 3 Öğrencimiz İle Katıldık.11- C Sınıfı Öğrencilerimizden Necati Kılıçaslan,Ege Yüksel Ve Doruk Gürkol Okulumuzu En İyi Şekilde Temsil Etmişlerdir. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenay Yerlikaya Ve Öğrencilerimizi Tebrik Ediyor , Başarılı Çalışmalarının Devamını Diliyoruz.

Ock

Okulumuz Matematik öğretmeni Hale Özveren'in editörlüğünde Matematik Kulübü'nün hazırladığı Matematikle KAL dergisinin 3. sayısı yayımlandı.