Etiket Sonuçları: kadıköy anadolu

Haz

Okulumuzun belgeselinin yapımı için emek veren 1989 mezunumuz yapımcı BAHAR TEMİZ BÜLBÜL, 1989 mezunumuz yönetmen MURATHAN YILDIZ ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyor, teşekkür ediyoruz.

Okul müdürümüz ALİ FUAT GÜNEY'le okulumuz tarihi, yerleşkesi, birimleri, eğitimi ve tüm aktiviteleri üzerine çok zevkli çekimler yapıldı. Soru cevap kısmında ise mezunlarımız için anlam taşıyan çok değerli konular üzerinde duruldu.Geçmişten geleceğimize güzel bir anı ve miras olarak kalacağına inandığımız bu belgesel için  1989 mezunlarımıza bu güzel çalışmalarından dolayı okulumuz adına bir kez daha gönülden  teşekkür ediyoruz..

Şbt

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 29 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için geri sayım devam ediyor.

Bu organizasyonda gönüllü olarak yardım etmek isteyenler için TFF aşağıdaki duyuruyu sitesinden paylaşmıştır.

Dünyanın en büyük organizasyonlarından birisi olan bu final için ülkemiz her birimi ile seferber olmuştur. Ve şimdi siz gençlere TFF olarak bir çağrımız var. Böylesine önemli bir futbol şöleninde UEFA ve TFF ekipleri ile birlikte organizasyonun sorunsuz geçmesi adına yardım etmek isteyen gönüllüler için başvuru sürecini başlatmış bulunuyoruz. Bütün dünyanın gözü önünde yapılacak olan bu büyük finali yaşamak, hayatlarının en büyük tecrübelerinden birisine sahip olmak isteyen  tüm gönüllü adaylarını başvuru yapmaya davet ediyoruz. Gönüllü olarak organizasyonda yer almak isteyen adaylar 28 Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını aşağıdaki internet adresi üzerinden yapabilirler. Başvuruların ardından tüm adaylar ile gerçekleştirilecek olan görüşmeler pandemi nedeniyle online olarak yapılabilecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ