Kadıköy Anadolu Lisesi'nden TEKNOFEST Uçan Araba Tasarım Yarışmasında Büyük Başarı

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Teknoloji yarışmaları arasında gerçekleşen Uçan Araba Tasarım Yarışmasında aralarında lise öğrencileri, üniversite öğrencileri ve mezun girişimcilerin de bulunduğu yarışmaya KalRobotics takımımız "LARUS" adını verdiği uçan araba konsept tasarımıyla katılarak büyük başarı elde etmişlerdir.

KalRobotics Takımımız yarışmanın diğer aşamalarının temelini oluşturduğu için en önemli sayılabilecek aşaması olan Ön Tasarım Raporu değerlendirmesinde 206 takımın içerisinden 20. olmuş, Final tasarım değerlendirmesine geçmeye hak kazanmıştır. 65 ve üzeri puan alan takımların başarılı bulunduğu değerlendirmede KalRobotics takımımız 81,5 puan alarak en yüksek puanlardan birini almıştır.

Projenin Danışman Öğretmenliğini Cafer SET öğretmenimizin yaptığı                                       KAL ROBOTICS TEAM     öğrencileri, Takım Kaptanı ve Konsept Tasarım Sorumlusu Kenan Ferit EROL'u, Raporlama Sorumlusu Seyfettin Selçuk İŞERİ'ni ve Sistem Tasarımı ve Entegrasyonu sorumlusu Hakkı Alp TEKİN've öğretmenimizi tebrik ediyor, okulumuzun adını başarı ile temsil ettikleri için teşekkür ediyor ve Final Tasarım değerlendirmesinde başarılar diliyoruz.

08-06-2021

Yayın: 08.06.2021 - Güncelleme: 08.06.2021 22:29 - Görüntülenme: 303