T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy Anadolu Lisesi

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MAHİR KARAHASANOĞLU'NUN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

 

Kadıköy Anadolu Lisesi ailesi mensubu kıymetli meslektaşlarım, öğrencilerim ve velilerim;

1955’ten itibaren eğitime hizmet eden ve bu yolda büyük başarılara sahip olan Türkiye’mizin göz bebeği okullarından Kadıköy Anadolu Lisesi’nde okul müdürü olarak göreve başlamış bulunuyorum.

Görev yapacağım süre boyunca, idealleri doğrultusunda okulun bir parçası olmak için tercihlerini bizden yana kullanan öğrencilerimizin ideallerini gerçekleştirmelerine destek olurken aynı zamanda her bir öğrencimizin kalbinde güzel bir yer edinerek; çevredeki olaylara duyarlı, takım olmanın gerekliliklerine uygun, canlılara saygılı ve anlayışlı, çözüm yollarını bulan ve açık tutan, emek, gayret ve iyi niyetin tüm kapıları açacağına inanan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğim KAL ailesinin bir parçası olacağım için onur duyuyorum.

Değerli Öğretmenlerim;

Eğitim-Öğretim sürecinin en kıymetli neferleri olan sizlerin özverisi ve meslek aşkı ile öğrencilerimiz alanlarında donanımlı, yeteneklerini keşfeden, hayata hazır bireyler olacaktır. Bu süreçte sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında sizin en büyük destekçiniz ve kolaylaştırıcınız olacağım.

Sevgili Öğrencilerim;

Türkiye’mizin 100. yılına girdiği bu zamanda geleceğimizin emanetçisi olan sizler geçmişten gelen gururlu mirasın ışığında, medeniyetlerin beşiği bu toprakların her açıdan kalkınması, bulunduğu yerden çok daha ileriye koşması için, yaptığınız eylemlerin insanlığa fayda sağlaması ve dünyayı iyileştirmesi için gayret ediniz. Bu kıymetli gayretinizde ve kendinizi gerçekleştirme serüveninizde Kadıköy Anadolu Lisesi ailesi olarak sizin yanınızda ve destekçiniz olmanın haklı gururunu yaşamayı diliyoruz.

Kıymetli Velilerim;

Eğitim-Öğretim yürütülürken veli desteği her zaman çok önemli olmuştur. Okulumuzun hedeflerini gerçekleştirebilmemiz, öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görmesini sağlayabilmemiz için sizinle kuracağımız güçlü bir bağa ihtiyacımız vardır. Bu sebeple karşılıklı iyi niyetle her koşulda dirsek teması kurarak hareket edeceğimize inancım sonsuzdur.

 Bütün bunların ışığında görevi kendisinden devraldığım ve okulumuzda büyük emeklerle güzel çalışmalara imza atmış olan değerli müdürüm Ali Fuat GÜNEY’e ve ekibine, bugüne kadar Kadıköy Anadolu Lisesi’ne katkısı olan tüm çalışanlara ve paydaşlara saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

 17.07.2024  

 Mahir KARAHASANOĞLU

 Kadıköy Anadolu Lisesi Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.07.2024 - Güncelleme: 17.07.2024 23:33 - Görüntülenme: 6942
  Beğen | 44  kişi beğendi