Kampüs Hayatı

KAL    KALKAL

Okulumuz 1968-1969 yılında pansiyon binası ve 1975-1976 yılında da okul binası olarak betonarme, zemin + 3 kat üzerine depreme dayanıklı inşa edilmiştir.

32 dönümlük bir arazi üzerinde toplam 5 hizmet binasına sahip olan okul, büyüklüğü ve elverişli spor alanları ile renkli bir kampüs hayatına sahiptir. Okulun şu anda 80 kız 160 erkek öğrencisinin yatılı kaldığı pansiyonu da bulunmaktadır.

• 4 katlı idari binamızda, idari birimler, sınıflar, teknoloji sınıfları ve laboratuarlar bulunmaktadır.

• 3 katlı yatakhane binamızda yemekhane, ortak sınav salonu, sosyal birimler ve kantin bulunmaktadır. Bu binanın 1. katında etüt sınıfları, müzik odaları ve resim atölyeleri yer almaktadır. 2. katta parasız veya paralı kız ve erkek öğrenciler için yatakhane ve yatılı öğrencilerin çalışma odaları bulunmaktadır. 3. Katta iki adet lojman bulunmaktadır.

• 3. binamız 2 katlı olup, kütüphane ve 350 kişilik konferans salonunu bulundurmaktadır.

• Son derece modern ve her yönden yeterli spor salonumuz vardır. (1977 yılında hizmete girmiştir.)

•  5. bina Okul Aile Birliği ve Kurs Yönetiminin bulunduğu binadır.

Kampüs içerisinde;

Kapalı Spor Salonu (650 kişi kapasiteli Tribünüyle),