T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy Anadolu Lisesi

Haberler

Mrt

Yoktu ekmeği aşı. Yoktu toprağı taşı Çanakkale'yi taşımıştı sırtında. Mangal yürekli bir on başı.. Çanakkale Zaferimizin 108. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Geçilmez Diyen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

 

 

Mrt

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz,

               Kadıköy Anadolu Lisesi olarak uluslararası eğitim programlarımızı genişlettiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. 2023-2024 eğitim-öğretim yılından başlayarak, ABD'de yüksek itibara sahip, kar amacı gütmeyen bir yükseköğretim kuruluşu olan College Board tarafından bir Gelişmiş Yerleştirme Programı (AP) sınav merkezi olmak üzere resmi olarak yetkilendirildik.

              Lise öğrencilerinin uluslararası akreditasyonu için, yeni yapılan kampüsümüzde tam donanımlı bir sınav merkezi hizmete girecektir. Bu arada öğretmenlerimiz  AP kurslarına devam edecekler.

          Tüm gelişmelerle ilgili bilgilendirmelerimiz devam edecektir.

 

Ayrıntılı bilgi için College Board and Advanced Placement Program (AP) web sitesine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

 

College Board:

https://www.collegeboard.org/

 

Advanced Placement Test:

https://ap.collegeboard.org/

 

 

 

Kas

Kadıköy Anadolu Lisesinin Martıları, Değerli Öğretmenleri ve Kıymetli Velileri, 


Bizler GönüllüKAL Sosyal Yardımlaşma kulübü olarak "Yeşerten Gönüller" sloganıyla ülkemizin dört bir yanını kasıp kavuran orman yangınlarından hareketle geçen yıl 1955 fidanlık KAL Hatay Ormanı projemizi hayata geçirmiş ve hatta Hatay'da bilfiil dikim çalışmalarına katılmıştık. Daha önce İstanbul Aydos ormanına 2000 fidan dikmiştik. Yaptığımız projelerde süreklilik esasına yürekten inandığımız için "KAL Ormanı" fikrinin üçüncüsünü yaparak KAL Hatıra Ormanını cennet vatan Türkiye'mizin dört bucağına yaymayı hedefliyoruz. Bu yıl da Marmaris'te yangından tahrip olmuş ormanlarımızı tekrar yeşile kavuşturmak arzusuyla yeni bir kampanyaya başlangıç yapıyoruz. "Geleneksel KAL  Ormanı Marmaris" için 1955 fidan... "Ailemizin her ferdi için bir fidan" anlayışıyla  KAL ailesi olarak bağışlarınızı bizden esirgemeyeceğinize yürekten inanıyoruz. Her fidan 15 TL'dir. Bizzat öğrencilerimiz tarafından sınıf GönüllüKAL üyelerine kampanya doğrultusunda bağışlarınızı ulaştırmanız bizleri çok mutlu edecektir.  


HAYDİ KAL AİLESİ!

Bir can, bir fidan, bir orman...

Yeşerten Gönüller Olmaya..

Haz

Mezunlarımızdan  gelen desteklerle yanan Hatay Ormanları için dikilecek 1955 adet fidanın eksik kalan kısmı karşılandı ve projeyi yürüten Gönüllü KAL Sosyal Yardımlaşma Kulübü Hatay'a giderek 1955 fidan dikimini gerçekleştirdi.

 

May

Kas

Fikri, sözü, eylemi değer olan; tavrı ve duruşuyla eğiten, öğreten, özümseten maarif ordumuzun "Öğretmenler Günü"nü kutluyor, sağlık sıhhat ve güzellikler temenni ediyoruz, ahirete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. 

Okulumuza hizmet eden tüm Maarif Kolejli muallimlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

SAYGI VE SEVGİYİ SONSUZ HAK EDEN ÖĞRETMENİM, İYİ Kİ VARSINIZ!

Kas

SİBER ZEKA BİLGİ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZDEN ÖRNEK BAŞARI..

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Ofisi tarafından düzenlenen ve "Gençlere Siber Güvenlik farkındalığı ve bilinci aşılamayı hedefleyen"  Siber Zeka Bilgi Yarışmasına katılan 1 milyon öğrenci arasından 9-G sınıfı öğrencimiz Doğukan Davut TÜFEK başarılı 51 öğrenci arasında yer aldı. İstanbuldan 10 öğrencinin girdiği listede Kadıköy İlçesinden tek öğrenci olarak yer aldı. Öğrencilerimizin bilim, sanat,spor vb tüm alanlarda ilgilerinin yüksek olmasını diliyor; yapay zeka, dijital alan ve siber güvenlik alanlarında farkındalık ve bilinçlerinin artmasını umuyor, öğrencimiz Doğukan Davut TÜFEK'i gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.  

Lise Grubu Listesi için TIKLAYINIZ.. 

Kas

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ 81 İLDE 83 MİLYON FİDAN DİKME KAMPANYASINA KATILDI.

İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ KADIKÖY KAYMAKAMLIĞINI TEMSİLEN BEYKOZ FİDANLIĞINDAYDI.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA FİDANLARIMIZI DİKTİK..

FİDAN DİKİMİ İLE İLGİLİ GÖRSELLER AŞAĞIDADIR..

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz..

 

Kas

HER ÇOCUK BİR KAHRAMANDIR..

KAL BİYOLOJİ KULÜBÜ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURUYOR..

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklara destek olmak ve farkındalık oluşturmak adına çağrıda bulunarak, herkesi #her çocuk kahraman etiketli paylaşımlar yapmaya davet ediyor. KAL Biyoloji kulübünün lösemiye farkındalık.

Kas

Kadıköy Anadolu Lisesinin martıları, değerli öğretmenleri ve kıymetli velileri,

* Son zamanlarda ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreç ve arkası arkasına yaşanan felaketler sebebiyle hepimiz derin bir üzüntü yaşamaktayız.

*  Karşı karşıya gelinen bu zor durumların, yalnızca birlik ve dayanışma sayesinde üstesinden gelinebileceği inancını paylaşmakta olup "Gördüklerimize ve acılara seyirci kalamayız!.." ilkemizden ödün vermeden İzmir'de yaşanan deprem sonrası açılan yaraları sarmak için bir yardım kampanyası başlattık.

*  Bizler GönüllüKAL olarak bu kampanya sürecinde toplanacak nakdi yardımları; hijyen kiti, kuru gıda, battaniye, dezenfektan ve uyku tulumu gibi depremzedelerin özellikle pandemi sürecinde gereksinim duyduğu temel ihtiyaç ürünlerine dönüştürecek ve bu yardımları en kısa sürede resmi kanallar aracılığıyla afet bölgesine ileteceğiz.

İZMİR' E YARDIM ELİ UZAT, DESTEKLERİNİZ BULSUN HAYAT!

 

Ekm

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ CUMHURİYETİMİZİN 97'NCİ YILINI BÜYÜK BİR COŞKU VE GURURLA KUTLAR..

 

  

Eyl

"GÖKLERDE KAL" VE "MARTI" TAKIMLARIMIZ 3. AŞAMAYI DA GEÇEREK GAZİANTEP'TE DÜZENLENECEK FİNALLERE KATILMA HAKKI KAZANDI.

Tem

"TUBİTAK İHA Yarışmalarında Kadıköy Anadolu Lisesinden Büyük Başarı

Tem

MEB BAKANIMIZ SAYIN ZİYA SELÇUK 17.07.2020 CUMA GÜNÜ SAAT 16:00'DA PROJEDE BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR..

Biz de öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı gönülden tebrik ediyoruz.