Haz

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında Okulumuzda eğitim görmek isteyen  öğrenci ve veli adayları için okul tanıtım toplantıları düzenlenecektir. Tanıtım toplantıları okulumuz yerleşkesiinde bulunan  Maarif Kültür Merkezinde 25-26-27-28 Haziran / 1-3-5 Temmuz günleri saat 11.00'de yapılacaktır.

May

Kuruculuğunu Polonya ve Türkiye’nin yaptığı ve ortakları arasında okulumuz Kadıköy Anadolu Lisesi’nin de bulunduğu ‘Discovering Plant Ecology in My Town’ isimli eTwinning projemizi tamamladık. Proje ortaklarımız ve öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar. Her birine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Bugün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu önemli gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayıp, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla neticelenen bağımsızlık mücadelemiz, Milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır.Vatanımızı canından üstün tutan ecdadımızın verdiği büyük mücadeleler ve fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz bizlere emanettir. Bu emaneti korumak, daha ileri noktalara taşımak, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için her zamankinden çok çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta gençlerimizin olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşı'nın bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle yad ediyoruz.

May

2023-2024  Eğitim-Öğretim Yılı Kadıköy Anadolu Lisesi  Küçürek Öykü Yazma Yarışması Finale Kalan Eserler Jürimiz tarafından belirlenmiştir.  Küçürek Öykü yarışmamıza katılan ve finale kalan tüm eser sahiplerine ve danışman öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Finale kalan tüm eser sahipleri ve danışman öğretmenleri ödül törenimize davetlidir. Dereceye giren eserler 14 Mayıs 2024 Salı günü saat 12.00'de Kadıköy Anadolu Lisesi Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ödül törenimizde açıklanacaktır.

FİNALE KALAN ESERLER İÇİN TIKLAYINIZ

May

Kadıköy Anadolu Lisesi olarak ERASMUS+ K120 projesi kapsamında ROMANYA BACAÛ LICEUL TEORETIC HENRI COANDA Lisesi’ne ev sahipliği yaptık . Proje Ekibimiz : Okul Müdürümüz Sayın ALİ FUAT GÜNEY,Müdür Baş yardımcımız Sayın MURAT ESEN, Müdür Yardımcılarımız NURGÜL LÜLE VE BANU PAMUKÇU,TUGBA DERELİ , İngilizce Öğretmenlerimiz MİNE AKKAY ATİK , BİLGE FATMA GÜLER , ZEYNEP İNCE, Edebiyat Öğretmenimiz SIDDIK CANSEVER ‘ e teşekkür ederiz

Nis

İSBO 2. Aşama Biyoloji branşında 11. Sınıf öğrencimiz Ruken Taniş ve 10. Sınıf öğrencimiz Umut Buz bronz madalya kazandılar.Öğrencilerimizi ve Biyoloji zümremizi tebrik ederiz.

Nis

Başarılı, özverili ve gayretli çalışmaları dolayısıyla okulumuz idarecileri ve öğretmenlerimize başarı belgesi verildi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ,Ada Ayşe Kaya, Ali Sinan Karataş ,Tuğbanur Karaca Biyoloji öğretmenimiz Nilgün BAĞRIYANIK danışmanlığında yaptıkları

"Kurbağalıdere’nin Kirliliğinin Çevreye Etkisi Ve Bu Doğrultuda Yapılmış Olan Çalışmalara Güncel Bir Bakış" adlı çalışma için TIKLAYINIZ

Mrt

Stratejik Plan Geliştirme Ekibi  çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Kadıköy Anadolu Lİsesi 2024/2028 yılı Stratejik Planlama Ekibi Üyelerimiz: Müdür Yardımcısı N.Banu Pamukçu Rehber Öğretmenleri Aysu OĞuz, Zerrin Yiğitcan, Matametik Öğrt. Hale Özveren, Kimya Öğrt. Gülay Arslan, Coğrafya Öğrt. Raziye İnal, Almanca Öğrt. Banu Şenol’a çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Mrt

Kadıköy Anadolu Lisesi olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için topraklarında hazırladığımız Çanakkale Türküsü…

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale Zaferinin Aziz Komutanları, Kahraman Türk Ordusu ve bu vatan uğruna şehit düşmüş tüm askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun..

Mrt

Kadıköy Anadolu Lisesi Müzik Öğretmenleri olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü ve Tüm Şehit Anneleri için hazırladığımız bir eser “Çanakkale Göz Kulak Ol Yavruma”

Mrt

Kadıköy Anadolu Lisesi Prokal Klübü olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü için hazırladığımız ‘Hey Onbeşli’ türküsü..

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Zaferinin komutanları Esat Paşa’yı, Mehmet Vehip Paşa’yı, İsmail Cevat Paşa’yı, Ali Mustafa Fevzi Paşa’yı, Çolak Faik Paşa’yı, Mehmet Ali Paşa ve Mustafa Hilmi Paşa’yı; Kahraman Türk Ordumuzu, vatan uğruna bugüne kadar şehit düşmüş tüm askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı bildiriyoruz.

Çanakkale Deniz Zaferimiz Kutlu Olsun..

Mrt

HİSTOKAL SUNAR   https://x.com/maarif1955/status/1769772098937905392?t=r0Ut9dnatmhoFMwuYoHv2w&s=08

HSTOKAL

20.Yüzyıl Tarihine mercek tutan , Vatan topraklarında ve aynı zamanda dünyada eşzamanlı yaşanan tarihi olayları teknolojik materyaller kullanarak , https://www.histokal.com/ WEB sitesi aracılığıyla , https://www.youtube.com/@HISTOKAL Youtube kanalıyla ve sosyal medya https://www.instagram.com/histokal?igsh=MTk0dmw0ZW9iaWcybw== ağlarıyla ülkemize ve dünyaya tanıtan bir projedir . HISTOLAB Uluslararası yarışmasında KADIKÖY ANADOLU LİSESİ’ni temsil eden bir KADIKÖY ANADOLU LİSESİ markasıdır .

Mrt

18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda tören yapıldı.Öğrencilerimiz ayrıca Kadıköy Rımtımda yapılan çelenk sunma törenine Müdür Yardımcımız Yusuf Ziya GEMİCİ,Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenay YERLİKAYA ile katıldılar.Sonrasında Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün törenine katılarak okulumuzu temsil ettiler.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ,Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Kadir ÇALLI ile birlikte   İstiklal Marşı Yazarımız Mehmet Akif ERSOY´un Edirnekapı Şehitliğindeki kabrini ziyaret ettiler.