Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yılında minnet, saygı ve özlemle öğrencilerimizin hazırladığı  iki binamızda iki ayrı törenle andık. Öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen törenler  ilgi ile izlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan törenler , Moda'da ki binamızda Edebiyat Öğretmenimiz Yavuz Selim ERDEM'in ,Göztepe'de ki binamızda da Tarih öğretmenimiz Kemal Tarık GÜZELOĞLU'nun anlamlı ve etkili konuşması ile başladı.Okulumuz öğrencilerinin  müzik dinletisi ile devam eden törenimiz öğrencilerimizin konuşmaları ve şiirleri ile  sona erdi.

Kas

Okulumuz İngilizce  öğretmenlerinden Zeynep İNCE'nin  koordinatör olduğu "Bİ DÜNYA YEMEK( A WORLD OF FOOD)" projesi  Ulusal ve Avrupa kalite etiketleri ile  "CULTURAL PATCHWORK" projesi de Ulusal kalite etiketi ödüllendirildi.Öğretmenimiz Zeynep İNCE'yi ve projeye katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzdaki tüm öğrencilere Eğitmen Gülşah Ürkmez SAĞLAM tarafından 22 Ekim 2021 Cuma günü saat: 19.30'da Microsoft Teams üzerinden "İLETİŞİM VE SINIRLAR" konulu seminer verilecektir.Tüm öğrencilerimizin katılımı gerekmektedi

Tem

Okulumuzun yeni yerleşke projesi için TIKLAYINIZ

Kas

Fikri, sözü, eylemi değer olan; tavrı ve duruşuyla eğiten, öğreten, özümseten maarif ordumuzun "Öğretmenler Günü"nü kutluyor, sağlık sıhhat ve güzellikler temenni ediyoruz, ahirete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Okulumuza hizmet eden tüm Maarif Kolejli muallimlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

SAYGI VE SEVGİYİ SONSUZ HAK EDEN ÖĞRETMENİM, İYİ Kİ VARSINIZ!

Kas

SİBER ZEKA BİLGİ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZDEN ÖRNEK BAŞARI..

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Ofisi tarafından düzenlenen ve "Gençlere Siber Güvenlik farkındalığı ve bilinci aşılamayı hedefleyen"  Siber Zeka Bilgi Yarışmasına katılan 1 milyon öğrenci arasından 9-G sınıfı öğrencimiz Doğukan Davut TÜFEK başarılı 51 öğrenci arasında yer aldı. İstanbuldan 10 öğrencinin girdiği listede Kadıköy İlçesinden tek öğrenci olarak yer aldı. Öğrencilerimizin bilim, sanat,spor vb tüm alanlarda ilgilerinin yüksek olmasını diliyor; yapay zeka, dijital alan ve siber güvenlik alanlarında farkındalık ve bilinçlerinin artmasını umuyor, öğrencimiz Doğukan Davut TÜFEK'i gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Lise Grubu Listesi için TIKLAYINIZ..

Kas

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ 81 İLDE 83 MİLYON FİDAN DİKME KAMPANYASINA KATILDI.

İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ KADIKÖY KAYMAKAMLIĞINI TEMSİLEN BEYKOZ FİDANLIĞINDAYDI.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA FİDANLARIMIZI DİKTİK..

FİDAN DİKİMİ İLE İLGİLİ GÖRSELLER AŞAĞIDADIR..

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz..

Kas

HER ÇOCUK BİR KAHRAMANDIR..

KAL BİYOLOJİ KULÜBÜ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURUYOR..

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığıyla mücadele eden çocuklara destek olmak ve farkındalık oluşturmak adına çağrıda bulunarak, herkesi #her çocuk kahraman etiketli paylaşımlar yapmaya davet ediyor. KAL Biyoloji kulübünün lösemiye farkındalık.

Kadıköy Anadolu Lisesinin martıları, değerli öğretmenleri ve kıymetli velileri,

* Son zamanlarda ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreç ve arkası arkasına yaşanan felaketler sebebiyle hepimiz derin bir üzüntü yaşamaktayız.

*  Karşı karşıya gelinen bu zor durumların, yalnızca birlik ve dayanışma sayesinde üstesinden gelinebileceği inancını paylaşmakta olup "Gördüklerimize ve acılara seyirci kalamayız!.." ilkemizden ödün vermeden İzmir'de yaşanan deprem sonrası açılan yaraları sarmak için bir yardım kampanyası başlattık.

*  Bizler GönüllüKAL olarak bu kampanya sürecinde toplanacak nakdi yardımları; hijyen kiti, kuru gıda, battaniye, dezenfektan ve uyku tulumu gibi depremzedelerin özellikle pandemi sürecinde gereksinim duyduğu temel ihtiyaç ürünlerine dönüştürecek ve bu yardımları en kısa sürede resmi kanallar aracılığıyla afet bölgesine ileteceğiz.

İZMİR' E YARDIM ELİ UZAT, DESTEKLERİNİZ BULSUN HAYAT!

Ekm

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ CUMHURİYETİMİZİN 97'NCİ YILINI BÜYÜK BİR COŞKU VE GURURLA KUTLAR..

Eyl

"GÖKLERDE KAL" VE "MARTI" TAKIMLARIMIZ 3. AŞAMAYI DA GEÇEREK GAZİANTEP'TE DÜZENLENECEK FİNALLERE KATILMA HAKKI KAZANDI.

"TUBİTAK İHA Yarışmalarında Kadıköy Anadolu Lisesinden Büyük Başarı

Tem

MEB BAKANIMIZ SAYIN ZİYA SELÇUK 17.07.2020 CUMA GÜNÜ SAAT 16:00'DA PROJEDE BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR..

Biz de öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı gönülden tebrik ediyoruz.