VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

·       Yeni kayıt Pansiyon başvuruları öğrenci velisi tarafından yapılacaktır.

·       Yeni kayıt  Pansiyon başvuruları, 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

·        Eksik Bilgi ve belgeyle yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. (Veli ve öğrenci imzaları kayıt sırasında atılacaktır.)

·        Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate ve değerlendirmeye alınmayacaktır. **Lütfen tüm belgeleri dikkatlice okuyunuz**

·       Yatılılığa yerleştirmeler ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda (YEP) yerleştirme puanı sıralamasına göre yapılacaktır. Paralı ve parasız pansiyon yerleştirmelerinde il dışı ikametgah olması gereklidir.

·        Paralı yatılı kalmak için başvuran velilerin birinci taksitlerini  peşin olarak ödemeleri gerekmektedir.

·        Beyan edilen bilgi ve belgelere ilişkin her türlü sorumluluk veliye aittir. Eksik bilgi ve yanlış beyanın hukuki sorumluluğu veliye aittir.

·       Öğrencinin anne ya da babasından başka birinin veli olabilmesi için hukuki belge (vasi) olması gerekmektedir.

PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER İÇİN  TIKLAYINIZ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem 2.Telafi Sınav Takvimi

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II.Dönem II.Sınavlar Konuları İçin TIKLAYINIZ.   https://odsgm.meb.gov.tr/www/2-donem-konu-soru-dagilim-tablolari/icerik/1164

Nis

Ara Sınıflar  İçin  2024-2025 Yılı Pansiyon Kayıt İş Ve İşlemler Evrakları İçin   TIKLAYINIZ

Nis

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Telafi Sınavları Takvimi için TIKLAYINIZ

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II.Dönem I.Sınav Konuları İçin TIKLAYINIZ

Şbt

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Veli Toplantımız 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat:10.30'da yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.