Eyl

Uluslararası Öğrenci Değişim Programı Online Semineri 23 Eylül 2021 Perşembe Günü saat:20.00'de yapılacaktır.

Online Seminer İçin ZOOM Adresi:

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 704 318 3555

Passcode: 123

Eyl

DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Başvuruları Başladı.

BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

Eyl

Lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda TDE ve Matematik; ayrıca 9 ve 10. sınıflarda Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinden 15'er sorudan oluşan Hazırbulunuşluk Uygulaması Eğitim Bilişim Ağı Platformu (EBA) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Belirlenen tarihlerde çevrim içi uygulamaya katılmayan öğrenciler okul idaresi tarafından tespit edilecek. Daha sonra okul idaresi, "odmplatform.meb.gov.tr" adresinde yayımlanacak olan telafi uygulamalarını indirerek ilgili zümre öğretmenlerine ulaştıracaklardır. İlgili zümre öğretmenleri, 20 Eylül 2021 günü telafi uygulamalarını okullarda yüz yüze gerçekleştirecektir.

HAZIRBULUNUŞLUK UYGULAMASI TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal Kulüpler Seçimlerinizi 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 17.00' ye kadar yapmanızı rica ederiz.

9, 10, 11 ve 12. sınıflarımız sosyal kulüp tercih formunu dolduracaklardır. Hazırlık Sınıflarımız kulüp tanıtım günlerinin ardından seçim yapacaklardır.

Seçim yapmayan öğrencilerin sosyal kulüplere yerleşimleri otomatik olarak yapılacaktır.

SOSYAL KULÜPLER SEÇİM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılımızda başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve  velilerimize huzurlu, başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

SINIFLARIN DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

GÖZTEPE YERLEŞKESİ DERS GİRİŞ –ÇIKIŞ SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

MODA YERLEŞKESİ DERS GİRİŞ –ÇIKIŞ SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ İNGİLİZCE ZÜMRESİ HAZIRBULUNUŞLUK SINAV YÖNERGESİ

03-09-2021

Eyl

3 Eylül Cuma günü saat 15.00'de Rehber öğretmenimiz Büşra Küçük tarafından Psikososyal Destek Programı kapsamında okulumuz YouTube kanalından Salgın Hastalıklar konulu bir seminer verilecektir.

Seminere tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ YOUTUBE HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

Ağu

Yeni eğitim öğretim yılına başlarken tüm öğrencilerimizin hazırbulunuşluklarını ölçmek amacıyla uygulanacak sınavlardır.

Pandemi ve uzaktan eğitim süreci sebebiyle oluşabilen öğrenme eksiklikleri tespit edilerek gerekli planlamalar yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimizin katılımını rica ederiz.

HAZIRBULUNUŞLUK SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ağu

Sayın velilerimiz , 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sene başı yapılacak eğitim programları ve değerlendirme toplantı takvimi aşağıda yayınlanmıştır. Katılımlarınızı rica ederiz.

25-08-2021

Hazırlık Sınıfını Atlamak İsteyen

Öğrenci Ve Velilerimizin Dikkatine!

HAZIRLIK ATLAMA SINAVI, Hazırlık sınıfına yerleşmiş ve hazırlık sınıfını atlamak isteyen öğrencilerimiz için yapılır.

Velilerimizin SINAV TARİHİNDEN 5 GÜN ÖNCE YAZILI DİLEKÇE ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrencilerimiz sınava alınmayacaklardır.

Hazırlık Atlama Sınavı 10/09/2021 CUMA GÜNÜ SAAT 10:00 DA okulumuzda yüz yüze yapılacaktır.

Bu sınav Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre İngilizce(Yazılı/Sözlü) ve Türkçe (Hazırlık Türk Dili ve Edebiyatı) derslerinden uygulanacaktır.

Yönetmeliğin ilgili maddesi aşağıda paylaşılmıştır.

Başarılar dileriz.

HAZIRLIK ATLAMA SINAV DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Ağu

Okulumuz inşaat firmasına teslim edilmiştir. Resmi işlemler tüm öğrencilerimiz için Ağustos ayının sonuna kadar aşağıda yazılan okul adresinden yapılacaktır. Aşağıda yazılan telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

İrtibat numaramız: 0216 349 49 49

Adres: Merdivenköy Mah. Yumurtacı Abdibey Cad. No:81 Kadıköy/İSTANBUL

Not: Teknik Yapı Concord Sitesi yanında, Ets Tur Genel Müdürlüğü Binası önündeki okul binasıdır.

Veli Akademilerimi Eğitimlerimiz Devam Ediyor.

23.04.2021 Saat 17.00' da Veli Akademisi 6.Oturumu M.Teams Üzerinden Yapılacaktır.

Konu: Akademik Eğitim ve Meslek Seçimi-2

Ock

Pandemik Biyoloji e-Twinning Projemizin Fİnal Sergisi İçin Biyoloji öğretmenimiz Ayşe SARAÇ ve projeye katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Pandemik Biyoloji e-Twinning Projemizin Fİnal Sergisi İçin TIKLAYINIZ