Tem

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında okulumuza yerleşen hazırlık sınıfı öğrencilerimizden 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında pansiyon için resmi başvuru yapacak olan öğrencilerimizin için aşağıdaki formu doldurmasını rica ederiz.

**NOT: Yayınlanan form resmi başvuru için değil bilgi amaçlıdır..**

TIKLAYINIZ

Tem

SİZLERİ TÜRKİYE’NİN İLK MAARİF KOLEJLERİNDEN VE NADİDE EĞİTİM KURUMLARINDAN BİRİ OLAN OKULUMUZDA MARTIMIZ OLMAYA DAVET ETTİK.

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ’ NE,

MAARİF AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ.

*Değerli velilerimiz, kayıt işlemleri için randevunuzu sistem üzerinden oluşturarak kayıt işlemleri için geldiğinizde servis ve yemekhane başvurusu işlemlerini yapabilirsiniz.

*Gündüzlü öğrencilerimizin kayıt işlemleri için 14 -16 AĞUSTOS 2024 ve 26-29 AĞUSTOS 2024 tarihleri arasında randevu oluşturarak okulumuza gelebilirsiniz.

*İstanbul dışında ikamet eden ve pansiyon başvurusu yapacak olan öğrencilerimizin kayıt işlemleri ile birlikte pansiyon başvurusu yapabilmeniz için 19-23 AĞUSTOS 2024 tarihleri arasında  randevu oluşturarak okulumuza gelebilirsiniz.

*PANSİYON BAŞVURU EVRAKLARININ ELDEN TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

*EKSİK VE HATALI EVRAKLA BAŞVURU KABUL EDİLMEYECEKTİR*

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGE VE İŞLEMLER:

1. Öğrenci Bilgi Formunu doldurmak.

2. Kayıt için randevu almak. (Sadece aktif saat dilimleri görüntülenmektedir. Randevu alındıkça dolu olan randevu saatleri pasif hale gelir. Bir öğrenci için birden fazla randevu alınması mümkün değildir.)

*İlgili belgeler ve işlemlerle ilgili olarak okulumuz web sitesinin duyurularının takip edilmesi rica olunur.*

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

·       Yeni kayıt Pansiyon başvuruları öğrenci velisi tarafından yapılacaktır.

·       Yeni kayıt  Pansiyon başvuruları, 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

·        Eksik Bilgi ve belgeyle yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. (Veli ve öğrenci imzaları kayıt sırasında atılacaktır.)

·        Belgelerinde eksiklik olan ve belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate ve değerlendirmeye alınmayacaktır. **Lütfen tüm belgeleri dikkatlice okuyunuz**

·       Yatılılığa yerleştirmeler ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda (YEP) yerleştirme puanı sıralamasına göre yapılacaktır. Paralı ve parasız pansiyon yerleştirmelerinde il dışı ikametgah olması gereklidir.

·        Paralı yatılı kalmak için başvuran velilerin birinci taksitlerini  peşin olarak ödemeleri gerekmektedir.

·        Beyan edilen bilgi ve belgelere ilişkin her türlü sorumluluk veliye aittir. Eksik bilgi ve yanlış beyanın hukuki sorumluluğu veliye aittir.

·       Öğrencinin anne ya da babasından başka birinin veli olabilmesi için hukuki belge (vasi) olması gerekmektedir.

PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER İÇİN  TIKLAYINIZ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem 2.Telafi Sınav Takvimi

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II.Dönem II.Sınavlar Konuları İçin TIKLAYINIZ.   https://odsgm.meb.gov.tr/www/2-donem-konu-soru-dagilim-tablolari/icerik/1164

Nis

Ara Sınıflar  İçin  2024-2025 Yılı Pansiyon Kayıt İş Ve İşlemler Evrakları İçin   TIKLAYINIZ

Nis

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Telafi Sınavları Takvimi için TIKLAYINIZ

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II.Dönem I.Sınav Konuları İçin TIKLAYINIZ

Şbt

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Veli Toplantımız 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat:10.30'da yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.