Kadıköy Anadolu Lisesi

(0 216) 345 09 45 (0 216) 345 09 44
(0 216) 337 05 98 (Okul) (0 216) 330 54 13 (Pansiyon)
Caferağa Mah. Dr. Esat Işık Cad. No 68 / 34710 Moda/Kadıköy İstanbul
Vizyon
Kadıköy Anadolu Lisesi’ni, tüm paydaşlarının katılımıyla ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, demokrat, katılımcı, paylaşımcı duyarlı gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, en iyi eğitimi vererek ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmektedir.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. KAL olarak bu ilkeden hareketle onları hem milli hem de çağdaş değerlerle donatılmış, öz güveni gelişmiş, sosyal kişilikli ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak için varız.
Başarılar
Okulumuzun akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarına sitemizde yer alan ilgili bölümlerden ulaşabilirsiniz.
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :10
Kimya Laboratuvarı :2
Biyoloji Laboratuvarı :2
Fizik Laboratuvarı :2
08.10-14.50
DOĞALGAZ-KALORİFER
Yok
Yabancı Dil
Okulumuzda İngilizce hazırlık eğitimi verilmektedir. Ara sınıflarda birinci yabancı dil olarak İNGİLİZCE, ikinci yabancı dil olarak ALMANCA okutulmaktadır.
Pansiyon Bilgileri
Kız ve Erkek pansiyon mevcuttur.
Caferağa Mah. Dr Esat Işık Cad. No:68 Moda-Kadıköy/İSTANBUL
Hemen hemen İstanbul´un tamamına servis mevcuttur.
Şehir Merkezinde
150 Öğrenci - 5 Şube
Taban-Tavan Puan Bilgileri
TABAN: 490,302 - TAVAN: 498,014 (2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı)
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sitemizde başarılar bölümünde mevcuttur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Ortalama %95-100 arasında.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, eskrim, yüzme, tenis, satranç, go, bisiklet, atletizm, su altı, golf alanında bir çok faaliyet ve başarımız mevcuttur.
Ayrıntılı bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Sitemizde KAL Abroad bölümünden KANADA ile yürütülen programı inceleyebilirsiniz. Bunun yanında E-twinning kulübü ve Avrupa Birliği kulübümüz başta olmak üzere diğer kulüplerin veya diğer birimlerin desteklediği bir çok yurt dışı proje faaliyeti mevcuttur. Bu açıdan okulumuz zengin bir habitata sahiptir. Ayrıntılı bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.
Diğer Hususlar
Kulüp Odaları Müzik Stüdyosu Öğrenci Meclisi Odası Sınav Salonu