Nis

Kadıköy Anadolu Lisesi 2. Dönem 2. Yazılı sınavları başlıyor.

Sınav tarihlerine ulaşmak için tıklayınız.

Nis

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı paralı yatılı başvuruları başlamış olup başvurular Nisan ayı içinde tamamlanacaktır. Başvuru belgesinin eksiksiz doldurularak Nisan ayı içinde ıslak imzalı olarak Pansiyon Müdür Yardımcısı Sibel Y. BAYRAKTAR´a ulaştırılması gerekmektedir.

Form dilekçeye ulaşmak için tıklayınız.

Kadıköy Anadolu Lisesi 2. Dönem 1. yazılı sınav konuları için tıklayınız.

* 1. Etapta 50-100 puan arası alanlar final başvurusunda bulunabilir.

* Her öğrenci yalnızca 1 branştan katılabilir.

* Sınav tarihi: 06/04/2019

* Sınav yeri: Kadıköy Anadolu Lisesi

* Sınav başvurusu için Biyoloji öğretmeni Nilgün Bağrıyanık ile iletişime geçiniz. (Biyoloji Laboratuvarı)

Ara

2. Yazılı Sınav Programı İçin Tıklayınız.

Telafi Sınav Programı İçin Tıklayınız.

Hazırlık sınıflarının Main Course 3. sınavı 07 Ocak 2019 Pazartesi günü, Skills 3. sınavı 08 Ocak 2019 Salı günü yapılacaktır.

10 ve 11. Sınıflar İngilizce Uygulama Telafi Sınavı 15 Ocak Salı günü aşağıda belirtilen saatlerde yapılacaktır:

10 ve 11. sınıflar Reading (5. Ders)

11. Sınıf Listening (6. ders)

10. Sınıf Listening (7. ders)

Bilgisayar Bilimi ders notlarına ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Okulumuz 9 ve 10. Sınıf öğrencilerinin bu yıl yürütecekleri perojelerin ilerleme ve sonuç raporlarıyla ilgili takvim aşağıdadır.

Çalışma Notları ve Örnek Programlar

Ekm

Ekm

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin "rozet takma töreni" 05 Kasım Pazartesi günü saat 10.00´da Kadıköy Anadolu Lisesi Kültür Merkezinde  yapılacaktır. Toplantıya tüm hazırlık sınıfı velileri davetlidir. Saygıdeğer velilerimizin katılımından mutluluk duyacağız.

Ali Fuat GÜNEY

Okul Müdürü